skip to Main Content

Virtuele dataroom: bescherm jouw werk betreffende informatie | Dataroomservice

Hoedanig werk u met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaan het ongetwijfeld opgeslagen? Sector je jullie op beslist veilige manier met vrouwen, potentiële investeerders? Zelfs dezelfde klein datalek is gratis alleen dus bedreiging voordat de reputatie, maar ook voor de winstgevendheid. Jij publicatie ofwel ongeoorloofd gebruik van zelfs een deel van de mededeling heeft beslist negatieve impact deals, productlanceringen op jouw markt. En hoe tevens uw bedrijf zich ontwikkelt, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen aan dit probleem zijn virtuele datarooms. Ontwikkeling staat niets alleen garant voor dezelfde veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook voor de opslag van papieren en jouw efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaat gebruiken.

data room

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn absoluut moderne ontwikkeling die zijn gemaakt zoals internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen jouw betrouwbaarheid met alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt dezelfde speciaal TLS-protocol gebruikt en worden AES-sleutels gebruikt door gegevens erbij versleutelen. Het is belangrijk deze zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden aanlanden opgeslagen van de gecodeerde gegevens zelf.

Allemaal documenten dit u uploadt naar jouw virtuele bedrijf gaan niets verloren of worden gratis vernietigd. Die alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect bestaat het zonder moeite scannen betreffende virussen. Hiertoe heeft u geen speciale software nodig, alle dossiers worden moeiteloos gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor dat gebruikers dit het nodig hebben. De heeft maximale controle aangaande het vermogen van de gebruiker om over bestanden bij werken. In uw virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen via een beveiligd raster, zien, downloaden, afdrukken en langduriger. U kunt de toegang ook ervoor adres alsof tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is overigens de moeite waard om te zeggen dat het altijd allemaal weet van het gebruik van uw gegevens. Virtuele datarooms verstrekken gedetailleerde rapporten van allemaal gebruikerssessies. Datgene garandeert gratis alleen veiligheid, maar helpt ook eenvoudiger te beoordelen welke delen van de dossiers potentiële partners het maximaal interesseren, het is beter door u ervoor te bereiden op onderhandelingen.

De betrouwbaarheid van de ontwikkeling is langer dan weleens bevestigd. Ten eerste werken virtuele datarooms effectief in de markt. Omvangrijke internationale bureaus gebruiken deze product al lang. Gericht op tweede heeft de ontplooiing vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Beste service en 24/7 technische ondersteuning

zijn niet alleen een betrouwbaar en beproefd artikel, maar tevens een hoogwaardige, klantgerichte dienst. U kunt altijd contact opnemen op de technische ondersteuningsdienst, binnen 15 minuten het antwoord aan de vraag vinden en communiceren bij een voor u geschikte taal.

Daarnaast kun u een maand gratis gebruik maken van uw . Ervaar zelf het gemak en jouw effectiviteit van deze technische oplossing!

virtuele-dataroom.nl

Back To Top